Жителите на кв. „Възраждане“ в Асеновград пожелаха успех на кандидатите за общински съветници от БСП

Окт 22, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 622

В програмата на д-р Емил Караиванов се предвижда още първата година от неговия втори мандат да се формира общинско предприятие, което да извършва малки по обем, но неотложни ремонтно-строителни дейности

Кандидатите за общински съветници Енко Найденов, Екатерина Гешева, Елена Даракчиева, Божидар Носиков и Атанас Николов от листата, подкрепена от БСП, се срещнаха с избиратели от квартал „Възраждане” в Асеновград. Жителите на квартала поздравиха кандидатите и определиха листата на коалицията като най-млада, най-красива и с позитивно излъчване, което според тях е толкова дефицитно в днешните времена. Кандидатът за общински съветник Енко Найденов сподели, че именно в срещите по кварталите се виждат най-важните теми на нашето ежедневие, най-спешните задачи за решаване  и много често тук се предлагат и най-добрите решения. В разговора с жителите на квартала бяха направени предложения  за ремонт на ул. „Градешница”, кастренето на дървета, почистване на отводнителни шахти и ремонти на тротоарите. Кандидатите поеха ангажимент да бъдат включени неотложните обекти в строителна програма за следващата година и споделиха, че в програмата на д-р Емил Караиванов се предвижда още първата година от неговия втори мандат да се формира общинско предприятие, което да извършва малки по обем, но неотложни ремонтно-строителни дейности.

Кандидатите и придружаващите ги млади хора разпространиха в целия квартал предизборни материали на коалицията и получиха поздравления за личното и на място предоставяне на агитационни материали, а не анонимното им разпиляване по улици, тротоари и пощенски кутии.